fbpx

OM OS

Om Poseidon Overfladeteknik - Vi passer på dine overflader.

 

Hvem er vi?

Poseidon overfladeteknik er en virksomhed med mere end 5 års erfaring i branchen, med en beliggende i Solrød Strand på Sjælland. Vi udføre arbejde på hele Sjælland uden kørselstillæg, ved en større opgaver kører vi også til Fyn, Jylland og Sydsverige.

Vi arbejder både med private og erhverv, og der er ikke en opgave der er for stor for os.

Vi er en virksomhed med fokus på kundernes behov og langsigtede relationer. Vi udfører altid arbejdet med de mest hensigtsmæssige produkter i forhold til kvalitet, miljø og høj slidstyrke, hvilket sikrer os altid tilfredse kunder, som må betragtes som enhver virksomheds stolthed.

Vi har i virksomheden en indgående viden omkring kemi, materialer samt bygge- og anlægsbranchen, med det sagt er vi også et innovativ foretagende der altid undersøger nye materialer og kemiske produkter.

 

Vores ydelser

Vi har gennem tiden bygget på vores liste over ydelser, i takt med at vi har fået mere og mere viden om de forskellige materialer og kemiske produkter. Vi har altid haft som hovedfokus, at alle vores ydelser skal udføres med den højeste kvalitet på markedet. Derfor har vi løbende udvidet vores repertoire med ydelser i takt med vores viden er blevet større. Da vi har kvalitet i hovedfokus har vi derfor taget tingene i den rigtige rækkefølge, og først bygget en ny ydelse på vores repertoire, når vi har haft 100% indsigt i alt hvad den enkelte ydelse indebærer.

I dag er vores hovedbeskæftigelser i grove træk fliserens, tagbehandlinger facaderens, imprægnering, algebehandling og tagmembraner.

Vi forsøger at være 100% transparante i alt hvad vi laver, så vores kunder altid føler at de har en 100% indsigt i den enkelte aftale. 

Vi har derfor heller ingen ekstra tillæg eller gebyrer på det arbejde vi udfører. Så den pris vi tilbyder kunden ved en privat opgave, er altid 100% reelle pris for opgaven. Vi oplyser derfor altid vores priser inklusiv moms. 

Da vi altid forsøger at skabe en længerevarende relation med vores kunder, går vi selvfølgelig meget højt op i at kunden er tilfreds med det arbejde vi har leveret. Derfor forlader vi først en opgave når den er 100% færdig og tilfredsstillende for kunden.

 

Garanti 

Vi har altid 10-15 års garanti på alle vores ydelser. Hvilket vi mener er et kvalitetsstempel på at vi altid står indenfor alt hvad vi laver.

Få et uforpligtende tilbud

Kontaktoplysninger

Poseidon Overfladeteknik ApS

Mail: info@poseidon-overfladeteknik.dk

Tlf: + 45 40 55 55 09 (For generel information)

Tlf: + 45 29 99 30 84 (For uforpligtende tilbud)

Hjemmeside: www.poseidon-overfladeteknik.dk

 

Hvis du synes vi lyder interessante, skal du selvfølgelig altid være velkommen til at ringe eller skrive til os. 
Vi tilbyder altid at komme ud og give et uforpligtende tilbud på din opgave. 
imprægnering af fliser
fliserens
tagrensning
rensning af facade