fbpx

Erhverv

ERHVERV

Er i en virksomhed eller institution (gælder også ejer- og andelsforening) der søger en professionel og seriøs samarbejdspartner i forhold til overfladebehandling, service og vedligehold kan i trygt ligge ansvaret i hænderne på Poseidon Overfladeteknik ApS, som rådgiver og udfører opgaver indenfor fliserens, facaderens og tagbehandlinger m.m. Vi udfører alle former for rens, imprægnering, tagmembraner og tagmaling og vi står også gerne for vedligeholdelse af jeres udendørsarealer.

 Som virksomhed er bygningsvedligeholdelse sjældent et primært område og ofte oplever vi at skidt og møj ligger i hjørnerne og tagbrøndende på de flade tage ikke er renset eller tagrenderne er tilstoppede. Her gør vi en forskel. Uanset om du får udført en fliserensning eller skal have lavet en facaderens, kigger vi også på andre forhold, som måske er overset. Når vi alligevel er der, udfører vi derfor altid en fotorapport over, hvad vi ellers har set, samtidigt med at dine tagbrønde m.m. er renset og dine belægninger er renset for affald, det er en helt naturlig del af vores arbejde, når vi arbejder med virksomheder.

Vi giver altid garanti på vores arbejde, men forebyggende handlinger er bedre. Som professionel samarbejdspartner har vi naturligvis en professionel ansvarsforsikring mod vandskade m.m., men den har vi aldrig haft i anvendelse og det vil vi gerne kunne blive ved med at sige. Vi går i stedet ind for grundige forundersøgelser og veltilrettelagt arbejde, så skaden undgås, men igen hvis uheldet er ude, har vi de nødvendige forsikringer. Ring eller skriv til os vedrørende spørgsmål på lige netop jeres opgave, vi giver altid gratis og uforpligtende tilbud, samt rådgivning om hvilke løsninger der passer bedst til jeres projekt.

For mere information

Du skal altid være mere end velkommen til, enten at ringe eller skrive til os hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser. 

Vi er et professionelt team der sidder klar til at besvare din henvendelse. 

Vi kommer altid helt gratis og uforpligtende ud, og kigger på din henvendelse og kommer med et bud på hvad vi kan gøre samt hvad den konkrete pris vil være. 

Klik på "kontakt knappen" for at finde vores kontaktoplysninger. 

Du kan også ringe eller skrive direkte til os via: 

Tlf. 40 55 55 09 (For generel information)

Tlf. 28 99 30 84 (For uforpligtende tilbud)

 Mail. Info@poseidon-overfladeteknik.dk

"Vi ser frem til at høre fra dig" 

- Teamet bag Poseidon Overfladeteknik ApS

Få et uforpligtende tilbud

rensning af facade
facaderens
facaderens
facaderens før
facaderens